top of page

VI fokuserer på å levere den beste tjenesten innen møtebooking og leadsgenerering, med over 10 års erfaring fra IT og IT-sikkerhetsbransjen. 

Security meetings

many building scattered in between roads and a roundabout

Vårt team har flere års erfaring innen forhandler- og distribusjonsleddet, og vi har opparbeidet oss en unik innsikt i bransjen. Denne verdifulle erfaringen gir oss en konkurransefordel og gjør at vi skiller oss ut fra våre konkurrenter.

Vi vet nøyaktig hvordan vi skal håndtere møtebooking på en profesjonell og effektiv måte. Vår kompetanse gjør at vi kan levere møter av høyeste kvalitet til våre kunder. Hos Security Meetings er vi stolte av å kombinere vår lange erfaring med vår lidenskap for å skape verdifulle forbindelser mellom våre kunder og deres potensielle kunder og partnere.

Om oss

Teamet i Security Meetings består av erfarne og engasjerte medarbeidere som har bred kompetanse innen IT-sikkerhet. Vi leverer møtebooking av høy kvalitet til våre kunder, som spenner fra små og mellomstore bedrifter til store konsern. Vi er profesjonelle og ydmyke i vår tilnærming, og vi tilpasser oss kundens behov og ønsker. 

Teamet

Axel Rognaldsen

employee at security meetings as

Adrian H. Midtlyng

Daglig leder

Lykke Maria Bekker

Joakim H. Botner

bottom of page