top of page

Se hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Tjenester

man in secure meeting using security meetings as
  • 10 års erfaring fra IT-sikkerhetsbransjen.

  • Vi tilbyr en attraktiv prismodell som gir deg maksimal verdi for pengene. 

  • Gode opparbeidede rutiner.

  • Høyt fokus på kvalitet fra A-Å.

  • Lang erfaring med både små og store bedrifter, fra nisjeaktører til de mest anerkjente i markedet.

  • Hos oss får du personlig service og oppfølging fra et kompetent og engasjert team.

Møtebooking

01
statistics on a dashboard on a computer

Hvis du har et seminar eller en kampanje som du vil markedsføre til potensielle og eksisterende kunder, kan vi hjelpe deg med å nå dem på en effektiv og profesjonell måte.

Vi vet hvordan vi kan engasjere og kontakte din målgruppe på en personlig og relevant måte. Vi kan hjelpe deg med å invitere kvalifiserte deltakere til dine webinarer eller fysiske arrangementer, slik at du kan konsentrere deg om å levere verdifullt innhold.

Markedsførings kampanje

02
man typing on keyboard

Security Meetings har spesialisert seg på å skape verdifulle dialoger mellom våre kunder og beslutningstakere innen IT-sikkerhet. Vår kundebase består av personer med ulike roller og ansvarsområder, som for eksempel CISO, IT Manager, CIO, Infrastructure Manager, IKT leder, IT -driftsleder, Systems Manager, Data Protection Manager, Data Privacy Manager og Compliance Manager.

Vi tilpasser kontaktlistene våre etter dine behov og ønsker, slik at du får møte med de mest relevante prospektene for din virksomhet.

Ringelister & oppdaterte kundebaser

03

Vi tilbyr en attraktiv prismodell som gir deg maksimal verdi for pengene. Hos oss får du ikke bare høy kvalitet, men også fleksibilitet og tilpasning etter dine behov.

Med vår prismodell kan du spare opptil 50% sammenlignet med andre leverandører i markedet. Kontakt oss i dag for å få et uforpliktende tilbud!

vår prismodell

bottom of page