top of page

Se noen av kundene vi har hjulpet, og levert gode løsninger til.

Våre Kunder

microsoft logo
Ibm logo
salt logo
atea logo
cisco logo
lenevo logo
logo
netnordic logo
hewlettpackard logo
fortinet logo
watchcom logo
dustin logo
dellemc logo
paloalto logo
hitachi logo
f5 logo
five years out logo
ivanti logo
sentinel logo
rubik logo
exclusive logo
veeam logo
drive 365 logo
proact logo
plan b it as logo
proofpoint logo
cristie logo
bit defender logo
netapp logo

Hva de sier om oss

Det er med glede vi ønsker å gi vår hyggelige anbefaling av Security Meetings, som vi har benyttet i flere år. De har vært en uvurderlig ressurs for oss når det gjelder å gjennomføre call-outs i våre markedskampanjer.

 

Vi har opplevd mange gode resultater gjennom våre sluttkundemøter, og dette skyldes i stor grad den raske og gode tjenesten som Security Meetings har levert til oss. Vi føler at prisen vi har betalt for disse kampanjene har vært vel verdt det.

 

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Security Meetings også videre i 2024, og er sikre på at de vil fortsette å levere tjenester av høy kvalitet.

Ken Pedersen

Business Development Manager 

Arrow ECS

Vi i NetNordic er svært fornøyde med Security Meetings som vår partner for møtebooking. De har vist seg å være en verdifull ressurs for oss, med sin høye kompetanse innen IT-sikkerhet og Cybersikkerhet og Datasenter. De har levert mange kvalitetsmøter med potensielle kunder, og vi har satt stor pris på deres profesjonalitet. Security Meetings har gått utover våre forventninger, og har hjulpet oss med å øke vår pipeline, omsetning og aktivitet. Vi anbefaler dem på det varmeste, og gleder oss til å fortsette vårt samarbeid i fremtiden.

Kenneth Gundersen

Partner Account Manager

NetNordic

Som en del av Rubrik sin salgsstrategi har jeg sett hvor effektivt Security Meetings kan være. Vi har hatt et godt samarbeid i nesten to år, og de har levert imponerende resultater. De har skaffet oss mange relevante møter som vi har fulgt opp og omdannet til salgsprosesser.

 

Security Meetings er dyktige, troverdige og oppdaterte. De har også vist stor fleksibilitet og tilpasningsevne til våre krav og preferanser. Security Meetings er en utmerket partner!

Anders Teigen

Regional Sales Manager Nordics and Baltics

Rubrik

Vi er svært fornøyd med at Security Meetings booker møter for oss. Leveransen var profesjonell og inkluderte detaljert informasjon før de planlagte møtene. Alle møtene var med kunder som oppfylte våre krav. Security Meetings har virkelig utmerket seg med sin tjeneste innen møtebooking, spesielt innen IT-sikkerhet, Cyber-sikkerhet og Datasenter-løsninger 

Ulrich Slothuus

Channel Sales Manager

 Cristie (part of Pedab Group)

bottom of page